דלג לתוכן ראשי דלג לחיפוש דלג לתפריט תחתון
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
Personas פרסונות

מרקוליני

בלגיה

פייר מרקוליני

צייד של זני קקאו נדירים ומעניינים שחושב ששוקולד הוא הרבה מעבר לתאווה מתוקה

השף־קונדיטור הטוב ביותר בבלגיה

“מאז ילדותי אני שואף לנתק את הקשר שבין אוכל לבין חטא התאווה, ולהציע חוויה ייחודית ומטלטלת”, אומר השוקולטייר ממוצא בלגי פייר מרקוליני. מרקוליני התמחה בבית הפטיסרי פושון, ובשנת 1995 פתח חנות ראשונה לאחר שזכה באליפות העולם בפטיסרי שהתקיימה בעיר ליון. מרקוליני הושפע מהגישה הארטיזנלית של ברנשון, ורואה בבית השוקולד מליון מנטור, יחד עם השף קונדיטור גסטון לנוטרה. בשנת 1991 זכה מרקוליני בתואר השף־קונדיטור הטוב ביותר בבלגיה בתחום אפייה וייצור גלידה. בנוסף הוא מחזיק בזכייה באליפות העולם בפטיסרי ((Coupe du Monde de la Pâtisserie המתקיימת אחת לשנתיים בעיר ליון, ובתואר אלוף אירופה בפטיסרי לשנת 2000. כאשר אינו משתתף בתחרויות מקפי מרקוליני לנסוע בעולם ולחפש זני קקאו נדירים כדי ליצור מהם ממתקי שוקולד מתחילת התהליך ועד סופו (Bean to Bar).

הישגים בולטים: אלוף העולם בפטיסרי לשנים 1991 ו-1995, אלוף אירופה לשנת 2000

Pierre Marcolini

4 Rue de Bretagne, 75003 Paris, צרפת

+33143544777

https://eu.marcolini.com/en/

עוד פרסונות שיעניינו אותך