פיקסו של הפטיסרי
רבות נכתב על פייר ארמה, לא רק בצרפת אלא גם ביפן ובארצות הברית. מכנים אותו “פיקסו של הפטיסרי”, “מלך הפטיסרי המודרני” ו”קיסר המטבח”. כדור רביעי לאופים, ארמה נמשך לאמנות הפטיסרי וכבר בגיל 14 התחנך אצל השף קונדיטור האגדי גסטון לנוטרה. בגיל 24 הוא שימש שף קונדיטור ראשי בפושון ולאדורה (Laduree), ממוסדות הפטיסרי המוכרים בעולם.
ההקמה של פייר ארמה
בשנת 1996 הוא ייסד את Maison Pierre Herme, ושנתיים לאחר מכן פתח בוטיק ראשון לא בפריז אלא בטוקיו. השוקולטרי הראשון של ארמה דווקא כן נפתח בפריז בשנת 2001 והוא היה הראשון בשורה של שוקולטרי שנפתחו בפריז ובטוקיו. פייר ארמה היווה סמל לפטיסרי הצרפתי במשך שנים רבות. בעיצובים המינימליסטיים הוא הגדיר מחדש את התחום ורבים מעמיתיו למקצוע הלכו בדרכו הגורסת ש”פחות הוא יותר”.
הישגים בולטים: השף קונדיטור הטוב בעולם ל־2016, הפטסרי של הרמה נכלל תדיר ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם