הכוכב דיאז

בשנת 1842 ייסד הצרפתי שארל בארי (Barry) את חברת Cacao Barry, ונסע לאפריקה כדי למצוא את פולי הקקאו המובחרים ביותר על מנת לייצר מהם שוקולד. 178 שנים אחר כך, חברת קקאו בארי – כיום בארי קליבו (Barry Callebaut) היא עדיין ספקית פולי קקאו ואורים ותומים בכל הנוגע לשוקולד. שף קונדיטור מרטין דיאז הוא הקונדיטור הראשי ב־ Cacao Barry’s French Chocolate Academy בשיקגו, והוא נחשב לכוכב בתחום. דיאז התאהב בשוקולד ובחר בקונדיטוריה על פני בישול, החלטה שהובילה אותו להתמחות אצל שוקולטיירים ושף קונדיטורים מובילים בצרפת. עבור שוקולטיירים חובבים ומקצועיים, סרטוני ההדרכה של דיאז בשיתוף עם מורו ומנהל האקדמיה בפריז השף קונדיטור פיליפ ברטראן ((Philippe Bertrand הם בבחינת קורס חובה.
הישגים בולטים: מספר חטיפי שוקולד שיצר קטפו פרסים בתחרויות שוקולד בינלאומיות