דלג לתוכן ראשי דלג לחיפוש דלג לתפריט תחתון
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
Personas פרסונות

דושן

צרפת

לורן דושן

מורה מוערך ושוקולטייר שדבק בשיטות המסורתיות אבל מרענן את מנעד הטעמים המוכר עם חומרי גלם יפניים

האומן הטוב ביותר בצרפת

“מילות המפתח שלי הן טעם, אסתטיקה וטעמים מעודנים”, אומר השוקולטייה לורן דושן שמתבסס בעבודתו על מגדנאות צרפתית מסורתית. בשנת 1993, בגיל 28, כבר היה דושן מורה לאומנויות האפייה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז, שם פגש סטודנטית יפנית שלימים תהיה אשתו. שנתיים אחר כך הוא זכה בתואר Meilleurs Ouvriers de France, “האומן הטוב ביותר בצרפת”, המוענק לבעלי המקצוע הטובים בתחומם, ובשנת 2001 הוא פתח את החנות הראשונה שלו. כיום לורן וקיוקו  דושן הסטודנטית שהפכה לאשתו מתגוררים בפריז, עובדים יחד ונחשבים לאליטה של עולם המתוקים בפריז. דוגמה לשילוב של מסורת וחדשנות אפשר למצוא בעוגת Galette des Rois הפוכה שדושן יצר בהשראת האחיות טאטין, ממציאות טארט טאטן.

הישגים בולטים: זכה בתואר Meilleurs Ouvriers de France – האומן הטוב ביותר בצרפת, והוא בן 30 בלבד

LAURENT DUCHÊNE Paris 15ème

238 Rue de la Convention, 75015 Paris, צרפת

+33145338509

https://www.laurentduchene.com/

עוד פרסונות שיעניינו אותך