דלג לתוכן ראשי דלג לחיפוש דלג לתפריט תחתון
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
לוגו עלית משוגעים לשוקולד
Personas פרסונות

טסוג'יגוצ'י

יפן

הירונובו טסוג'יגוצ'י

דור שלישי ליצרני ממתקים יפניים, מנהל בית ספר לאפייה, אומן שוקולד וכוכב קולנועי מתחיל שאוהב לשחק עם טעמי הדגל של המטבח היפני

אלוף הקינוחים

אין הרבה שוקולטיירים שיכולים להתגאות בכך שעשו עליהם סרט. הסרט Le Chocolat de H, שצולם ביפן בשנה שעברה והוקרן במספר פסטיבלי סרטים בעולם, מתעד את האמנות שהירונובו טסוג’יגוצ’י (Hironobu Tsujiguchi) יוצר בשוקולד. המצלמה עוקבת אחר הכנותיו לסלון השוקולד בפריז ועל החיבור בין שוקולד למטבח היפני המסורתי באמצעות שימוש במלח ים, מיסו, מירין, קמח אורז וחומרי גלם מקומיים נוספים.

טסוג’יגוצ’י הוא דור שלישי ליצרני ממתקים יפניים, ותרומתו לענף ביפן ולתחום השוקולד העולמי רבה לאין שיעור. נוסף על שוקולטרייה משגשגת הוא מנהל בית ספר לייצור ממתקים ומדריך שף קונדיטורים, וכן משמש פרופסור אורח במכון ללימודי מנהל עסקים באוניברסיטת קנזאווה ביפן.

הישגים בולטים:  מקום ראשון באליפות הקינוחים ביפן בהיותו בן 18; מדליית זהב בסלון דה שוקולד בגיל 46

 

LE CHOCOLAT DE H

יפן, 〒104-0061 Tokyo, Chuo City, Ginza, 6 Chome−7−6 細野ビル 1F

+81362646838

https://www.lcdh.jp/

עוד פרסונות שיעניינו אותך