מסורת השוקולד הצרפתית
מוסד ותיק מהעיר ליון שמעניק דוגמה מצוינת למסורת השוקולד הצרפתית והשראה לשוקולטיירים ושוקולטריות בכל העולם. בית ברנשון הוקם בשנת 1955 על ידי מוריס ברנשון, שזיהה תכונות מיוחדות בפולי קקאו מוונצואלה והחל לייצר שוקולד מהפולים עצמם והיה אחראי בלעדית על כל שלבי עיבוד הפולים – רבה לפני שהמושגים חד זני או בין טו בר נכנס ללקסיקון.
ברנשון עבד בייצור שוקולד עד יומו האחרון, וכשנפטר בשנת 1999 קיבל בנו ז’אן ז’ק על עצמו את הובלת העסק. ברנשון הבן המשיך בדרכי אביו, התמחה בייצור שוקולד באמסטרדם ושב לליון לעבוד עם השף פול בוקוז, חמיו. כיום מנוהל בית ברנשון על ידי הדור השלישי: פיליפ שאחראי לייצור, סטפני שאמונה על המכירות וקנדיס מנהלת בית הקפה. משנת 1977 עד היום החברה ממשיכה את מסורות הייצור הקפדניות שהתמחתה בהן ואשר תואמות לטרנדים הבולטים בעולם השוקולד כיום.
הישגים בולטים: בית השוקולד הטוב בעולם בתחרות השוקולד העולמית, “טבלאות זהב” מרובות ממועדון הנוגסם וכן מספר רב של מדליות בסלון השוקולד