דלג לתוכן ראשי דלג לחיפוש דלג לתפריט תחתון
לוגו רגע מתוק של עלית
לוגו רגע מתוק של עלית
Personas פרסונות
לרר

צרפת

ארנו לרר

החל את דרכו המקצועית כנער, התמחה אצל הטובים בתחום (ביניהם פושון) והפך לאחד מהשוקולטיירים המוערכים בעולם

מהצבא לקונדיטוריה

האומן הטוב ביותר בצרפת

"כבר בגיל צעיר פיתחתי תשוקה לאפייה ונרשמתי לקורסים במחוז הולדתי בריטני", אומר השף קונדיטור והשוקולטייר ארנו לרר. התמחות רשמית הוא החל בגיל 15 במאפייה הטובה ביותר בעיר ברס, והבעלים מלווה אותו לתחרויות ומלמד אותו את סודות המקצוע. בתום שירותו הצבאי התמחה לרר בקונדיטוריית Peltier, שנחשבה לטובה ביותר בפריז באותה תקופה, ולאחר מכן עבד חמש שנים בקונדיטוריית פושון. בשנת 1997 הוא פתח את החנות הראשונה בפריז ואחריה שתיים נוספות בשיתוף עם אשתו קרולין, שמשמשת כמנהלת. לרר אוחז בתואר Meilleurs Ouvriers de France, "האומן הטוב ביותר בצרפת", המוענק לבעלי המקצוע הטובים בתחומם, והוא נכלל ברשימת 14 שוקולטיירים שאסור לפספס (Incontournables) מטעם איגוד השוקולד הצרפתי Club des Croqueurs de Chocolat.

הישגים בולטים: תואר Meilleurs Ouvriers de France – האומן הטוב ביותר בצרפת בתחומו

Maison Arnaud Larher

53 Rue Caulaincourt, 75018 Paris, צרפת

+33 (0)1 42 57 68 08

https://www.arnaudlarher.com/

עוד פרסונות שיעניינו אותך